Over ons

Beveilingstechniek Limburg is een VEB Erkend Beveiligingsbedrijf en komt voort uit een 10-jarige ervaring in de beveiligingstechniek. Ons bedrijf legt de nadruk op het selecteren van producten van het hoogste kwaliteitsniveau.

In de beveiligingstechniek komen bouwkundige, elektrische en elektronische aspecten samen, evenals IT, software, regelgeving en vraagstukken (o.a. Europese normen). Kennis van dit complexe geheel is onontbeerlijk bij het ontwerpen van een goed beveiligingssysteem. Beveiligingstechniek Limburg heeft alle benodigde kennis om systemen te ontwerpen en te realiseren.

Met een vast team van 10 medewerkers zijn wij dan ook een professionele partner voor alle bedrijven en particulieren die geïnteresseerd zijn in:


Alarminstallaties

Camerasystemen

Brandmeldcentrales

Slagboominstallaties

Toegangscontrolesystemen

Hekwerk en afrastering

Intercomsystemen

Datacommunicatie


De producten in ons assortiment kenmerken zich door kwaliteit, veiligheid en gebruiksvriendelijkheid. Tevens beschikken al onze medewerkers over de benodigde diploma's en certificaten. Beveiligingstechniek Limburg is uw aanspreekpunt voor advies, ontwerp, levering, montage, service en onderhoud van beveiligingssystemen.


Voor meer informatie kunt u bellen met telefoonnummer 0475-530410.
Mailen kan ook naar: info@beveiligingstechnieklimburg.nl.
Wij nemen uw informatie aanvraag zo snel mogelijk in behandeling.