Intercomsystemen

Wat is een intercomsysteem?

Een intercomsysteem maakt het mogelijk om op afstand met elkaar te communiceren via een spreek- luisterverbinding en/ of een beeldverbinding. Het intercomsysteem maakt een belangrijk deel uit van de beveiliging van woningen, appartementen en gebouwen. U kunt immers van afstand horen en/of zien wie er voor de deur staat. Een intercomsysteem kent veel verschillende toepassings- gebieden.


Toepassingen

Bij deurintercoms van woningen wordt gebruik gemaakt van 1 of 2 deurstations met slechts één beldrukker en 1 of meer binnenposten eventueel met deuropenerbediening. Tegenwoordig wordt bijna alleen nog maar video intercoms geplaatst omdat men, door de steeds groeiende onveiligheid, ook wil zien wie er aan de deur staat.

Voor woningen hebben wij verschillende intercomsystemen in ons pakket, afhankelijk van uw wensen. Wij voeren merken als Mobotix, Paxton, Comelit, Novodome, Siedle.


Een intercomsysteem kan worden gecombineerd met een toegangscontrolesysteem. Door gebruik van bijvoorbeeld een digitale sleutel en een elektronische deurdranger wordt de deur automatisch geopend. Dit is ideaal voor rolstoel- behoevende mensen of ouderen met een scootmobiel.

Beveiligingstechniek Limburg helpt u graag bij de juiste keuze. Wij geven u voorlichting over de gebruiks- mogelijkheden van intercomsystemen. Als u het informatie aanvraag formulier invult nemen wij vrijblijvend contact met u op.

Offerte Intercomsystemen

Contact