Camerasystemen

De toepassing van camera’s hebben de afgelopen jaren een grote vlucht genomen. Zowel in de private als in de publieke sector worden in toenemende mate camera’s gebruikt voor de beveiliging van gebouwen, goederen en personen, deze systemen kunnen zowel preventief als correctief (bv verborgen) worden toegepast.

Beveiligingstechniek Limburg levert camerasystemen in diverse settings die een beeld van de gehele ruimte geven (overzicht) of inzoomen op gezichten van een ieder die de ruimte betreedt (herkenning). U kunt onder andere kiezen voor lichtgevoelige camera’s, die zich aanpassen aan de hoeveelheid licht in een ruimte. Een camerasysteem kan gekoppeld worden aan een alarmsysteem. We sluiten de camerabeelden aan op een harddiskrecorder welke beschikt over netwerk toepassingen, zodat u wereldwijd via internet uw organisatie in de gaten kunt houden.

Bij het installeren van een camerasysteem hebben we te maken met de wet op de privacy. Wij zijn op de hoogte van deze wettelijke bepalingen.

Het verdient aanbeveling om altijd aan te kondigen dat u een camerasysteem heeft en dat mensen worden gefilmd, daarom is het belangrijk dit aan te duiden met stickers. Dit is verplicht en maakt u positie in geval van een rechtszaak of aangifte een stuk sterker, Beveiligingstechniek Limburg zal altijd uw camerasysteem altijd opleveren inclusief stickers. Ook zijn deze stickers bij ons te bestellen, informeer naar de mogelijkheden.
Offerte Camerasystemen

Contact