Brandmeldcentrales

Beveiligingstechniek Limburg heeft een ruime ervaring opgebouwd op gebied van brandbeveiliging. Wij verzorgen het ontwerp, de projectie, installatie, inbedrijfstelling, onderhoud en certificering van uw brandmeld- en/of ontruimingsinstallatie volgens de laatste Europese en Nederlandse normen en eisen. Voorafgaande aan de installatie stellen wij een Programma van Eisen op en verzorgen de communicatie met- en goedkeuring van dit Programma van Eisen door de eisende partij (brandweer/gemeente en/of verzekeraar).
Hierdoor hebt u slechts één aanspreekpunt wat u een aanzienlijke kosten- en tijdsbesparing oplevert.

Waarom brandbeveiliging?

Wist u dat één op de drie ondernemingen failliet gaat na een brand? Vaak veroorzaakt brand zoveel schade dat er maanden lang niet gewerkt kan worden. Met een goede brandbeveiligingsinstallatie kan een beginnende brand in een vroeg stadium ontdekt worden. Door het in werking treden van de brandbeveiligingsinstallaties kan de schade veelal beperkt blijven. Daarnaast is de veiligheid van uw mensen en eventuele korting op verzekeringspremies natuurlijk ook van belang. Een brandbeveiligingsinstallatie levert u bij brand dan ook meer op dan dat het kost.

Advies

Beveiligingstechniek Limburg komt graag bij u langs om uw gebouw te inspecteren op het gebied van brandbeveiliging. Na ons bezoek bieden wij u geheel vrijblijvend een advies aan, passend bij uw gebouw, wensen én de huidige wet- en regelgeving.


Offerte brandmeldcentrales

Contact