Alarminstallaties

Een alarminstallatie waarschuwt bij inbraak of brand en heeft een duidelijke toegevoegde waarde voor de veiligheid van een bedrijfspand, winkel of woonhuis.
In combinatie met eventuele camerabewaking en doorschakeling naar een meldkamer kan een alarminstallatie een terecht veilig gevoel geven.

Beveiligingstechniek Limburg levert gecertificeerde alarminstallaties voor bedrijven, winkels, woningen en scholen. Afhankelijk van de eisen van de verzekeraar kan dit bekabeld of draadloos.

Voorafgaand bekijken wij de locatie voor het opstellen van het beveiligingsplan, we bespreken hierin uw wensen daarna ontvangt u van ons vrijblijvend de offerte. Bij het opstellen van de offerte gaan wij uit van de eisen m.b.t. alarminstallaties zoals deze zijn vastgelegd in de VKRI.

Niet alleen bent u dan gegarandeerd van een goed systeem ook voldoet het systeem aan de eisen van verzekeraars. Na oplevering ontvangt u van ons het VEB Beveiligingscertificaat.

Wij maken gebruik van gerenommeerde merken zoals Aritech, Honeywell en Satel. Naast de deskundige installatie dragen wij uiteraard ook zorg voor het jaarlijks onderhoud en tevens verzorgen wij de aansluiting bij de meldkamer.

Offerte alarminstallaties

Contact