Beveiligingstechniek Limburg

Over ons

Adresgegevens

Europalaan west 34
6075 AW  Herkenbosch

Werkplaats

Industrieterrein Rondven
6026 PX  Maarheeze

Contactgegevens

T: +31 (0)475-530410
F: +31 (0)475-215946
E: info@beveiligingstechnieklimburg.nl

Beveiligingstechniek Limburg

Beveilingstechniek Limburg is een VEB Erkend Beveiligingsbedrijf en komt voort uit een 10-jarige ervaring in de beveiligingstechniek. Ons bedrijf  legt de nadruk op het selecteren van producten van het hoogste kwaliteitsniveau.

In de beveiligingstechniek komen bouwkundige, elektrische en elektronische aspecten samen, evenals IT, software, regelgeving en vraagstukken (o.a. Europese normen). Kennis van dit complexe geheel is onontbeerlijk bij het ontwerpen van een goed beveiligingssysteem. Beveiligingstechniek Limburg heeft alle benodigde kennis om systemen te ontwerpen en te realiseren.

Met een vast team van 10 medewerkers zijn wij dan ook een professionele partner voor alle bedrijven en particulieren die geïnteresseerd zijn in:

Ook voor het verhuren van beveiligingscamera's, mobiele slagboom installaties en portofoons bent u bij ons aan het juiste adres.

De producten in ons assortiment kenmerken zich door kwaliteit, veiligheid en gebruiksvriendelijkheid. Tevens beschikken al onze medewerkers over de benodigde diploma's en certificaten. Beveiligingstechniek Limburg is uw aanspreekpunt voor advies, ontwerp, levering, montage, service en onderhoud van beveiligingssystemen.

Voor meer informatie kunt u bellen met telefoonnummer 0475-530410.
Mailen kan ook naar: info@beveiligingstechnieklimburg.nl.
Wij nemen uw informatie aanvraag zo snel mogelijk in behandeling.