IMG 2281.JPG

Diensten

Hekwerk en afrastering

Bent u op zoek naar een hekwerk, sierhekwerk of poorten? Dan zijn wij u graag van dienst. Met onze jarenlange ervaring en ons werkgebied door heel Nederland kunnen wij u altijd van dienst zijn.  Daarnaast hebben wij onze eigen productie voor hekwerken, behuizingen en besturingskasten. Op deze manier is maatwerk bij ons geen enkel probleem. Vraag gerust eens vrijblijvend een offerte aan.

Gratis advies over de mogelijkheden

Wanneer u heeft besloten om een nieuw hekwerk of schuifpoort  te plaatsen dan is het belangrijk om u goed te laten adviseren. Er zijn vele mogelijkheden en oplossingen zodat uw wensen gerealiseerd kunnen worden. Onze medewerkers adviseren u graag hierover.

Ontwerpen, produceren en monteren

Bij Beveiligingstechniek Limburg  kunt u terecht voor zowel het bestellen als het monteren van uw hekwerk of poort. Door onze ervaring plaatsen wij de meeste hekwerken binnen één dag. Op deze website staan verschillende voorbeelden zodat u ideeën kunt opdoen en de mogelijkheden kunt bekijken. Heeft u iets gezien waarin u geïnteresseerd bent of wilt u zelf een idee aan ons voorleggen, vul dan ons contactformulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

De persoonlijke wensen van onze klanten staat altijd voorop, hoe groot of klein het hekwerk project ook is. U kunt bij ons terecht voor o.a. schuifpoorten, draaipoorten, sierhekwerk, industriële hekwerken en gaashekwerken.

Dubbelstaafmat

Dit type hekwerk is sterk in opkomst en wordt op de lange duur gezien als de vervanger van het gaas hekwerk. Men kan er geen gat in knippen, omdat het beresterk is. Het is sterker dan spijlen hekwerk. Dit is ideaal voor garagebedrijven, opslagterreinen, autobedrijven of emballageopslag. Dit type hekwerk wordt ook gebruikt voor het afsluiten van hangplekken voor de jeugd, bij scholen of in voetbalstadions als onderkant voor ballenvangers van 2,5 m. hoog.

Spijlenhekwerk

Spijlenhekwerk is uitermate geschikt voor afrastering en beveiliging van uw bedrijfs- of privé terrein. Natuurlijk zijn de spijlhekken nog voor vele andere toepassingen geschikt. U kunt kiezen voor verschillende spijltypen voor een juiste uitstraling van uw hekwerk.

Gaashekwerk

Wij leveren gaashekwerk met en zonder bovenbuizen. Dit type hekwerk is goed geschikt voor het afrasteren en beveiligen van onder andere bedrijventerreinen.